Intelegem pe deplin importanta profesionalismului atunci cand vine vorba despre hale metalice semirotunde

Când apelați la Emaar Romania pentru toate nevoile dumneavoastra legate de halele metalice semirotunde, veți lucra cu un partener de încredere dedicat satisfacției dumneavoastra și succesului proiectului.

 

Peste 30 de ani petrecuti in proiectarea si constructia de hale metalice semirotunde și experiență inginerească sunt regasite în fiecare constructie marca Emaar Romania. Fiecare structura din oțel este proiectată și testată pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și proiectată pentru a rezista la condiții meteo dure, inclusiv vânt puternic, cutremure și ploi torentiale.

EMAAR BUILDINGS
Când apelați la Emaar Romania pentru toate nevoile dumneavoastra legate de halele metalice semirotunde, veți lucra cu un partener de încredere dedicat satisfacției dumneavoastra și succesului proiectului.
Peste 30 de ani petrecuti in proiectarea si constructia de hale metalice semirotunde și experiență inginerească sunt regasite în fiecare constructie marca Emaar Romania. Fiecare structura din oțel este proiectată și testată pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și proiectare
Ce putem oferi?
Hale Agricole

Hale Agricole

Constructie Hale Metalice Semirotunde Pentru Utilajele Agricole. Toate halele metalice semirotunde marca EMAAR Buildings dispun de o garanție valabilă 30 de ani, susținută direct de producator.

Hale Depozitare

Hale Depozitare

EConstructie Hale Metalice Semirotunde Pentru Depozite Cu Gabarit Ridicat. Punem la dispoziție clienților hale semirotunde metalice cu 100% spațiu interior utilizabil – fiind posibilă extinderea acestora oricând este necesar.

Hale Productie

Hale Productie

Constructie Hale Metalice Semirotunde Pentru Activitati De Productie. Îndrăznim să ne mândrim cu peste 40.000 de hale metalice / construcții metalice proiectate, ridicate și vândute în decursul a 35 de ani de activitate.

Prefabicate Beton

Prefabicate Beton

Prefabricate Din Beton Armat La Comanda.Oricare ar fi nevoile dumneavoastra, Emaar Romania oferă un produs durabil si 100% utilizabil. Ne-am supus materialele de constructie la multiple teste riguroase, astfel încât să putem fi pe deplin încrezători în produsul nostru.

Since 1999

30

ani de

experiență

EMAAR BUILDINGS

Oțelul Galvalume Plus – pentru constructia de hale metalice semirotunde

Unul dintre cele mai avansate materiale de pe piață.

Acest aliaj zinc-aluminiu, care este acoperit pe panouri de oțel, creează o caracteristica care este robustă și durabilă. Galvalume Plus oferă o combinație imbatabilă de reflectivitate la căldură și rezistență la coroziune, oferind un spațiu de depozitare / de desfasurare a activitatii mai confortabil, mai puțin sensibil la deteriorarea provocată de rugină. Galvalume Plus este atât de eficient încât a depășit standardele industriei de peste 28 de ani, ceea ce îl face unul dintre cele mai de încredere materiale de constructii disponibile in ziua de azi!

Faceti cunostinta cu echipa EMAAR

Ovidiu Popa

Manager General

Ing. Vlad Elisei

Proiectare / Executie

Ing. P. Ioan Emil

Proiectare / Executie