Interviu cu managerul companiei

1. Ati adus ceva cu totul nou pe piata din Romania,despre ce sistem este vorba?

Este vorba despre un sistem raspandit pe scara larga in S.U.A, Canada si care,in ultimii ani,s-a extins si in Europa. Principiul de baza al halelor semirotunde este ARCADA-un model architectural inovator si practic. Halele semirotunde sunt constructii metalice prefabricate de tip modular,avand multiple utilizari,de la hale de productie in industrie pana la depozite de cereale in agricultura ,sali de sport, sali pentru nunti ,depozite de marfuri , garaje de orice dimensiuni sau hangare pentru avione sau barci cu motor,etc

2. Prin ce se diferentiaza o hala semirotunda de celelate hale? Care sunt avantajele sale?

Diferentele dintre o hala semirotunda si celelalte tipuri de hale au garantat succesul acestor contructii din otel pe piata internationala. Pretul scazut al halelor pe care le comercializam este dat de lipsa unei structuri metalice a cladirii. Aceste hale fiind de forma semirotunda,nu au incarcari asemenea unei contructii cu pereti drepti si acoperis in doua ape. Avantajul de a avea o asemenea constructie se resimte nu doar in bugetul firmei care o achizitioneaza ci si in utilitatea spatiului.

3. Care este termenul de realizare a unei astfel de hale? Este o constructie la cheie?

Din momentul in care infrastructura (fundatia) este finalizata,timpul de ridicare a unei hale din panouri de otel este foarte scurt. Astfel,fiind o constructie bazata pe module,o hala de 1000m2 poate fi asamblata intr-o saptamana. In functie de solicitarile clientului,firma noastra realizaeaza aceste lucrari la cheie.

4. La ce costuri se ridica o astfel de hala si ce presupune constructia ei?

Prima etapa in ridicarea halelor noastre este infrastructura. Suprastructura halei va fi pozitionata pe un sistem de fundatii izolate si grinzi speciale,ancorate de fundatiile turnate inaintea pozitionarii acestora.
Preturile sunt foarte scazute pentru cupola propriu-zisa iar avantajul clientului este ca evita costurile de rezistenta pentru o cladire cu pereti drepti si cu acoperis in 2 ape. Aceste solutii reduc foarte mult cheltuielile cu materialul sau manopera ( in unele situatii cu pana la 70% ).

5. Sunteti unic importator pentru Europa. De cand ati inceput aceasta afacere ?


Negocierile contractului de exclusivitate cu producatorul nr. 1 mondial , pentru Romania si ulterior pentru Europa ,au demarat in 2005 si doar dupa ce noi insine ne-am convins de calitatile si avantajele acestei cladiri prin achizitionarea uneia in interes propriu, am decis sa comercializam acest tip de produse.

6. Ce fel de materiale sunt necesare pentru astfel de constructii?

Pentru a asigurara rezistenta halelor semirotunde ,acestea sunt fabricate din cel mai fin otel din lume in combinatie cu aluminiu si zinc, cu o tehnologie computerizata de ultima ora ce asigura precizia in procesul de fabricatie. Compozitia materialelor fac din aceste hale constructii sigure si rezistente la cele mai severe conditii climatice,fiind utilizate atat in zonele polare cat si in zone de pe continentul american,expuse frecvent tornadelor.

7. Oferiti garantii?

Garantia oferita de producator este de 30 de ani in mediu marin ceea ce echivaleaza cu o perioada de cel putin 50 de ani in conditiile climatice din Romania , si este cea mai mare perioada de garantie oferita de un producator in lume pentru cladiri din otel.

8. Care este suprafata utila la aceste hale?

Datorita arhitecturii care permite lipsa unei structuri sau a stalpilor interiori,spatiul util interior este de 100%.

9. Care sunt principalele realizari?

Cea mai mare realizare este in primul rand increderea pe care clientii nostril ne-au acordat-o prin semnarea unui numar incurajator de contracte in toata tara.

10. De ce acest tip de contructie?

Acest tip de constructie a fost cea mai buna alegere pentru afacerea noastra atat datorita pretului competitiv,pentru design, cat si pentru mobilitatea sa . (poate fi usor extinsa prin adaugarea de noi arcade si la fel de usor poate fi demontata si apoi asamblata pe un alt teren)

11. Care este obiectivul dumneavoastra?

Consideram ca cea mai buna forma de garantare a succesului este multumirea clientului iar acesta este obiectivul nostru. Pentru mai multe detalii , oricine poate accesa site-urile companiei noastre www.HaleSemirotunde.ro ,www.ConstructieHale.ro si www.emaar.ro

Related Posts