Tipuri de hale semirotunde disponibile

Model A

O hala metalica stil “A” oferă un aspect mai convențional decât alte structuri arcuite, acest model avand părțile din lateral drepte și un acoperiș cu vârf. Înălțimea centrală poate varia în funcție de dimensiunea sau nevoile structurii.

Model X

Daca doriti o hala metalica semirotunda cu un acoperiș rezistent la cerințele ridicate de încărcare cu zăpadă, va recomandam stilul X. Structura metalica în stilul “X” arată foarte similar cu stilul “A”, dar are pereți înclinați.

Model S

Stilul S este proiectat cu pereții drepți și acoperișul arcuit. Pereții drepți asigură o gardă laterală crescută și permit depozitarea unor echipamente de dimensiuni mai mari, cum ar fi tractoare sau alte utilaje industriale.

Model Q

O hala metalica semirotunda construita in stilul Q este cel mai tradițional design marca Emaar Romania. Dispune de o singură rază și un arc care atinge solul pe ambele părți. Se preteaza pentru depozite cereale , spatii productie si depozitare diverse.

Model T

Acest stil este conceput doar dintr-o jumatate de arc si prezinta o structură laterală deschisă. Se utilizează suporturi structurale pe partea deschisă sau poate fi atasata ca o anexa la o cladire/constructie deja existenta.

Model R

Stilul R este un acoperiș curbat cu laturile deschise. Aceasta poate fi folosită ori pe post de acoperis pentru containere ori sustinut cu grinzi de sprijin, pentru a proteja vehiculele (in cazul unui parc auto), patinoarele, echipamentele industriale și altele.