Top 10 motive să alegeți EMAAR Hale Metalice

1. Factory Direct

EMAAR Hale Metalice este reprezentantul oficial al producatorului.

 

 

2. EMAAR Hale Metalice este reprezentantul oficial al producatorului.

Toate cladirile EMAAR Hale Metalice au 40 ani garantie, perioada pe care nici un alt concurent nu o poate oferi! Aceasta garantie este sustinuta de producator si de Arcelor Mittal Dofasco.
Garantia oferita de noi este cea mai lunga in aceasta industrie!

 

 

3. Galvalume PLUS by Dofasco Canada

Suntem singurii din lume care oferim garantie 40 ani pentru cladirile din otel, perioada de garantie fara rival si care nu mai este oferita de nimeni in lume!!!

 

 

4. 100% spatiu utilizabil

100% spatiu interior utilizabil, fara grinzi sau ferme, cu posibilitati de prelungire a halei dvs.

 

 

5. Hale usor de construit

Panourile acestor hale sunt foarte exact pretaiate si pregaurite astfel incat la constructia halei, imbinarea este PERFECTA!

 

 

6. 6 stiluri de baza

Cu 6 stiluri de baza va punem la dispozitie o varietate de modele care va permite sa selectati modelul cel mai potrivit pentru dumneavoastra!

 

 

7. Calitate, durabilitate si versatilitate

Cladirile de otel sunt de cea mai inalta calitate in materie de cladiri metalice prefabricate existente pe piata! Practice, usor de intretinut, constructiile metalice sunt durabile, ofera rezistenta la foc si rezista la conditii meteorologice extreme !
Cladirile de otel sunt versatile pentru a satisface orice cerere de constructii.

 

 

8. Serviciul Clienti

EMAAR Hale Metalice ofera cele mai bune servicii clientilor incepand de la punctul initial de contact, la cumparare si pana la finalizare constructie. Suntem acolo pentru tine la fiecare pas.

 

 

9. Guvernul SUA a aprobat

Cladirile pe care noi le distribuim si le construim in Europa indeplinesc toate cerintele si sunt aprobate de catre Administratia Serviciilor Guvernamentale USA.

 

 

10. Mandria de proprietate

Cu peste 40.000 de cladiri constructie din otel vandute si peste 1000 de membri activi in Steel Referral Program, devenind un proprietar al unei cladiri din otel EMAAR Hale Metalice, nu numai ca va oferim cele mai bune cladiri din otel din intreaga lume, dar tu vei fi unul din miile de clienti ai nostri care sunt foarte multumiti de aceasta constructie!

Related Posts